Post by ibacstanudun on Feb 12, 2022 10:41:11 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Blocky Cars: gry czolgi online ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Blocky Cars: gry czolgi online IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ wiele punktów hack ▞▞▞
▞▞▞ Blocky Cars: gry czolgi online 2022 version ▞▞▞
กันมาสเตอร์ 3D - เกมยิงแหลก อาร์เคด juh
Fajna gra ale ma lagi
Spoko gra teraz ale po prostu po prostu do dupy
Skończyłem grę „Idle Arks build at sea” do 4 rozdziałów, ale nie dostałem energii
To zabawne, ale każdy czat jest s3x rp jak bruh, ta gra jest właściwie wspominana dla wszystkich, nawet młodszych ludzi i nie przejmują się innymi ludźmi
Od czego zacząć? Po pierwsze uwielbiałem tę grę, kiedy byłem dzieckiem, fakt, że możesz używać głowy do kreatywnych konstrukcji i tym podobnych rzeczy, teraz możesz kupować samochody, które nie spełniają celu, a większość kosztuje, co jest gorsze. Po drugie, samochód jest słabym punktem, wtedy trzeba było celować w miękki punkt, aby zniszczyć samochód, który był wyzwaniem, teraz jest bezmózgi i nie wymaga wysiłku. Wtedy dałbym to 5 gwiazdek, teraz dałbym mu 0, teraz opłaca się wygrać, to smutne, ponieważ kocham tę grę
Ta gra jest niesamowita, była lepsza niż crossout lub jakakolwiek gra tego typu (robocraft). Potem pojawiła się aktualizacja, która zmieniła grę. To sprawiło, że było to kompletne śmieci w porównaniu do tego, jak lub kiedyś było!!!
Blocky Cars carro armato & pvp Azione nubv
Spk
Świetny! Uwielbiam tę grę, ponieważ mój telefon nie może instalować aplikacji z dodatkowymi danymi. Sugestia jest taka, czy możesz zrobić koło, aby kontrolować jazdę F.A.S.T, jestem wielkim fanem dźwięku i jadę super szybko, używając obracających się turbin. EDIT: Co się stało z trybem wyścigowym?
Jest dobra ale jest durzo bugów i często są lagi
😁😁😁😁.
Blocky Cars танки онлайн пвп Екшн xsz
Tak bardzo lubię tę grę, cały twój problem polega na tym, że bloki i pistolety na wyższym poziomie są bardzo drogie, a kiedy ciężko pracujemy i kupujemy te rzeczy, dostajemy wyższy poziom, wtedy przychodzą droższe bronie, czujemy, że usuń to i zagraj w nową grę uważamy, że usuń to, to strata czasu, więc nie rób tego.
Zzzzz i ja skontaktujemy się, gdy będziemy musieli zmywać naczynia, żeby zrobić to samo, a ja będę tam o północy i wyjdziemy z twojego dnia 😁😁😁😊😀 M nie jestem pewien, czy to był tak samo jak Gdhc i sprawię, że zniknie
gra fajna istniejąca przeżuca do wyboru i mam dwie rzeczy z skrzynki do po jednej bitwie znikneły
Do je***e gówno. Nie da się grać i grać jak dupa!!!!
gra odsuwa mnie na bok i celuje w ludzi, których nie próbuję zabijać, a kończy się na moim farbowaniu. taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........
djkd
Dobra gra . Jeden z moich ulubionych . Grafika mogłaby być lepsza, ale to wciąż dobra gra. Natknąłem się na hakera, który nie odniósł żadnych obrażeń w trybach bohaterów, bitwy drużynowej, deweloperzy plz mogliby dodać system wykrywania hakerów, aby to się nie powtórzyło. Ok, mam deweloperów, lubię waszych twórców gier, a także cieszę się, że odpowiadacie naprawdę szybko, nadążajcie za ulepszaniem systemu czatu i gry😀
Fajna gra, bardzo lubię tę grę, powinieneś spróbować, ponieważ wiele funkcji i itz jak Minecraft, ale miał kilka pojazdów XD, błąd został naprawiony, więc tak, to dobra gra
O mój Boże!!!! Ta gra jest niesamowita. Uwielbiam ten blokowy aspekt i jest naprawdę zabawna, uzależniająca i jest dobrym sposobem na zabicie czasu, więc oceniłem ją na pięć gwiazdek, nie ma zbyt wielu reklam i nie ma opóźnień, a ponadto naprawdę podoba mi się pomysł latanie, ponieważ pozwala dotrzeć do punktów widokowych, do których nie można dotrzeć jadąc samochodem, a są bohaterowie, których można dostosować i możesz narysować własnego bohatera !!!! Możesz odblokować i kupić różne klocki, tarcze, broń i broń do swojego samochodu. Możesz nawet kupić cały samochód!!
budynek przydałby się trochę ulepszeń i nie podoba mi się, że mówi się o darmowej energii, jakby to był film, a potem po prostu przenosi cię do ściany z ofertami, poza tym jest to niesamowita gra, tak trzymaj!
właśnie w to grałem i uwielbiam tę grę. Mógłby dać 5 gwiazdek, gdyby nie aspekt obrotu. Podoba mi się aspekt obrotu, ale nie jego kontrola, pocę się, czekając na idealny kąt
Jaky reklamy za osldnowienie samochodu były od 10 do 20 i nie było przymusowych reklam: że za pieniądze do dałbym 5*!
Gra fajna ale to co niktuzy robią, żeby przesadać zabijają cię w chwilkę mnustwo hackeruw kuzi grę i bardzo trudno jest grać w gry, aby zrobić coś zrobić
wszystkie te boty mnie kochają. gra jest dobra, nie czuje reklam i jest twórcza. więcej bloków i więcej graczy
Fajne ale lagi naprawcie!!!!
Sama gra jest niesamowita. Próbuję przywrócić moje stare konto przez Google Play. Ale nawet jeśli używam Google Play, wybieram konto przywracania itp. Kiedy mnie loguje, mam konto poziomu 1, a setki odblokowanych przedmiotów zniknęły. Co za cholera? Miałem mniej popularne aplikacje, które były w stanie przywrócić konta sprzed LAT. Po co w ogóle wdrażać tę opcję, jeśli w ogóle nie działa. Naprawdę chciałem przedstawić tę grę kilku znajomym, ale nie wznawiam rocznego grindowania.
Ale zasada nr 1 Pay2win
Wywala i nie można grać :')
Epik T
a czm jak pobieram to jest tylkko 104 mb
Myślę, że to gra, ale myślę, że skoczę ze spadochronem w 2020, ale to 2022 :-(
Wolno się zarabiać i trzeba płacić za naprawe
Gram w niom minutami xd, tylko szkoda że po angielsku #SZKODA
Xd fajna gra
Gra okey, realistyczna
Jakiś szpilka woła
NAPRAW SWOJĄ GRĘ, KTÓRA ZATRZYMUJE SIĘ I NIE BĘDZIE ŁADOWAĆ WALKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To moja ulubiona gra, ponieważ w tej grze baw się i baw się i rozbijaj roboty i blokowe samochody, dlatego dałem jej 5 gwiazdek!
Super gra tylko się zacina
Świetna gra, ale jestem weteranem tej gry, więc wyszedłem na chwilę, bo mój tablet grał. Wracam nie tylko, że nie jestem w stanie zalogować się z powrotem na moje konto, ale także zabrałeś wszystkie najlepsze rzeczy z tej gry. Jak to, co stało się z (000000) lub wszystkimi innymi. To były najlepsze rzeczy w grze, a teraz ich nie ma. Pamiętam też, kiedy była to prosta gra z kilkoma broniami i innymi rzeczami, ale teraz jest tyle rzeczy, o które trzeba się martwić. Jestem rozczarowany tą grą.